0

Praktisch en behulpzaam boek over de Briardhonden
In haar boek schrijft Sandra over haar ervaringen met de Briards, een hondenras met een hoog knuffelgehalte, maar zeker niet voor iedereen geschikt. In dit boek leer je hoe je een goede band met je hond opbouwt, krijg je praktische opvoedtips en lees je het laatste nieuws op het gebied van vachtverzorging. Wanneer je overweegt om een Briard aan te schaffen of als je een nieuwe pup krijgt, is dit een behulpzaam boek voor jou; je ontdekt of een Briard bij je past.

Over de auteur
De auteur, Sandra Lakebrink, is al 25 jaar een groot fan van de Briardhonden. Ze heeft het gedrag van haar eigen Briards uitvoerig bestudeerd, er veel over gelezen en diverse trainingen en workshops gevolgd. Als auteur van levensverhalen besloot ze om al haar kennis over en passie voor dit mooie hondenras te delen in haar boek ‘Briard, maatje voor het leven’.

Vanaf april 2018 te koop bij Bol.com en de boekenshop van BoekenGilde.

This book will be translated into English. It’s a book for socializing your dog (any breed).
Subsribe here for your copy.

Deel deze post

slakebrink

Ik ben schrijfster in mijn hart vanaf de leeftijd voordat ik kon lezen. Alle letters, die ik zag als tekeningetjes, fascineerden mij. Ik 'tekende' ze na voordat ik naar de kleuterschool ging. Al snel schreef ik poëziealbums van mijzelf en vriendinnetjes vol. De liefde voor taal was geboren en zal nooit meer over gaan. Inmiddels is mijn grootste droomwens, een eigen boek publiceren, werkelijkheid geworden. Na een aantal levensverhalen voor oudere mensen in kleine oplage, verscheen op 20 maart 2018 het eerst 'echte' boek Briard, maatje voor het leven. Dit boek gaat over het socialiseren en opvoeden van een hond en is geschikt voor het opvoeden van alle honden. Vanuit mijn liefde voor de Briard heb ik voor deze titel gekozen. Inmiddels ben ik begonnen aan mijn volgende boek,. Het is het eerste boek van een reeks voor peuters en kleuters over mijn andere huisdieren. Ik houd het nog eventjes geheim welke dat zijn.

Translate »