Sandra Lakebrink

Dierentolk

Toen ik nog een jong meisje was kwamen dieren – toen vooral poezen- mij vaak gedag zeggen. Ondertussen kreeg ik van alles door, van een gezellig kletspraatje tot het vertellen van een onderliggende kwaal.

Wat voor mij gewoon is vanaf kleins af aan, is voor velen bijzonder.

Wat ik doe
  • Dierentolk
  • Readingen
  • Kaartleggingen
  • Combinatie reading & kaartleggingen
  • Stervensbegeleiding
  • Dierenpraatje
  • Telepatisch contact met dieren
  • Trajecten

Meer over mij

Naarmate ik ouder werd ontdekte ik dat ik dit kon inzetten om anderen te helpen. Ik kwam op een gegeven moment in contact met dierentrainer en gedragstherapeute Toinny Lukken. Als vanzelf legde ik contact met haar overleden kip door middel van een kaartlegging. Nadat ik een mooi verslag met bijpassende afbeelding in elkaar knutselde en dit naar haar stuurde, bedankte ze mij en noemde me een heuse dierentolk.

Vanaf dat moment ging mijn hart open, want ja, dit ben ik; Sandra Lakebrink – de dierentolk!

Communiceren met dieren

Dieren zenden signalen uit, alleen is het niet altijd mogelijk om die signalen op te pikken en te begrijpen. Toch voel je als baasje feilloos aan dat er ‘iets’ is met je dier, zeker als de band tussen jullie heel sterk is. Maar heel vaak gebeuren er dingen die zelfs jij niet begrijpt.

· Want waarom valt jouw hond toch elke keer uit tegen andere
honden?
· Waarom blijft jouw kat toch in huis plassen?
· En wat is de oorzaak van die koliekaanvallen bij jouw paard?

Als dierentolk communiceer ik met jouw dier, zodat ik zijn/haar boodschappen kan doorgeven. Dit kan gaan om dieren die nog om ons heen zijn, maar ook met overleden dieren (die zo enorm gemist worden). Dit doe ik door middel van readings en/of met kaartleggingen aan de hand van een foto. Indien gewenst kan ik advies geven over het gebruik van essentiële oliën, zodat het oplossen van problemen ondersteund wordt.

Typisch Sandra

Niet alleen ben ik dierentolk, ook ben ik getrouwd, moeder en tegenwoordig ook oma! Je mag mij altijd wakker maken voor een uitje naar een dierenpark met mijn kleinkinderen. Maar ook heb ik natuurlijk zelf een passie voor dieren.


Tegenwoordig woon ik in Duitsland, waar ik een heuse kippenren aan huis heb. Ik geniet enorm van de ‘gezellige kwebbelkonten’ die ons voorzien van een hoop plezier én natuurlijk verse eieren. Het liefst voeg ik hier ook nog twee varkentjes aan toe, want ik ben dol op varkens! Als vrijwilliger van de Hobbyvarkenvereniging verzorg ik dan ook regelmatig readings en kaartleggingen op afstand voor vele varkenseigenaren. De kers op mijn dierentaart is Gabor een briard, die vanaf eind oktober 2020 in ons leven is gekomen.

Naast mijn werk als dierentolk ben ik gespecialiseerd in etherische oliën én schrijf ik boeken o.a. over briards en kippen.

Wist je dat

· Je mij heel blij maakt met een stuk Schwarzwalder kirsch taart.
· Ik zelf kippen heb, maar ook regelmatig logeerkippen én een
haan op bezoek hebt.
· Het vroeger mijn grootste droom was om een eigen paard te
hebben. Ik was als echt paardenmeisje altijd op de manege te
vinden.
· Ik momenteel schrijf aan een nieuw kinderboek over kippen.
Zou jij willen weten wat er in het koppie van jouw dier omgaat of wil je in contact komen met jouw overleden huisdier? Neem dan gerust eens contact met me op of boek een gratis dierenpraatje, waarin we samen bespreken waar ik jou mee kan helpen.