READINGEN

“Dierentolk Sandra heeft voor mij een reading gedaan voor mijn hondje Amy van 8 maanden oud. Amy komt uit Roemenië en heeft daar een trauma opgelopen. Hierdoor is ze bang voor mensen en wat mij opviel is dat ze in huis soms dingen sloopt. Ik wilde graag weten hoe ze haar leven bij mij ervaart tot nu toe en wat er ten grondslag ligt aan het sloopgedrag. Sandra heeft me beelden vanuit Amy laten zien; precies hoe haar eerste maanden in Roemenië zijn verlopen (wat ik wist vanuit de Stichting). Amy laat zich zien als een angstig en onzeker hondje. Sandra voelt buikpijn van spanning en Amy trekt met haar linker oogje. Amy eet vaak niet en ik heb zelf het idee dat ze dan buikpijn heeft! Haar linker oogje is kleiner dan haar rechter oogje! Ze laat Sandra ook weten dat ze blij is bij mij en zich fijn voelt bij mij. We liggen samen op de bank en Amy likt mijn kin, dit klopt! Het slopen komt omdat ze onzeker is of ik weer terug kom, zodra ik weg ga. Amy heeft verlatingsangst. Nu vertel ik haar altijd dat ik weg ga en wanneer ik weer terug ben en dat is ook precies het advies van Sandra. Ik heb het gevoel dat deze reading klopt en dat het echt Amy is die deze beelden laat zien. Ik ben blij met de uitkomst van deze reading en ik kan er wel wat mee.”

HOND AMY15-10-2020

“Mijn Labradoodle Kyra ( 3 jaar) was erg nerveus bij de komst van een pup. Door Sandra contact te laten leggen, wist ik wat Kyra nodig had om haar hierin te steunen. Daar ben ik ze eeuwig dankbaar voor.”

HOND KYRA9-10-2020

“Donderdag 10 september kwam ik in contact met Sandra.
Er stond voor 11 september een afspraak bij de dierenarts voor onze border collie spot van bijna 13 jaar. Spot was al een tijd niet meer zichzelf, maximale dosering metacam, plaspillen, dit omdat zijn hart was vergroot en zijn longen niet meer goed waren. Na de extreme hitte zagen we hem achteruit gaan Maar goed de afspraak stond en we wisten dat we moesten gaan beslissen, maar omg wat twijfelde ik over alles want dit is iets wat je niet wil.Daarom was ik zo blij dat Sandra spot zijn foto nog wilde lezen, alle puzzelstukjes vielen op zijn plek. Hij was moe dus we wisten wat ons te dien stond We hebben hem losgelaten. Dank je wel nog voor je steun en spot vertelde je dingen die je echt niet kon weten.”

HOND SPOT10-9-2020

10-9-2020 HUNDIN DOLLY
Wenn jemand mit offenen Fragen nach dem Ableben seines Haustieres zurückgeblieben ist, kann ich Sandra nur wärmstens empfehlen. Wir haben bei ihr ein Reading mit unseren Hunden in Auftrag gegeben, und waren überwältigt. Ohne das Sandra etwas über die beiden wusste, hat sie sie genauestens beschrieben. Alle Fragen wurden beantwortet. Wir sind ihr sehr dankbar für diese Hilfe in der schweren Zeit.

19-10-2019 Hond Daisy
Sandra heeft ons heel goed geholpen tijdens het leven van ons lieve hondje Daisy, zij heeft contact met haar gemaakt en Sandra kon ons precies via Daisy vertellen waar Daisy de meeste klachten ervaarde maar ook hoe onze Daisy zich voelde binnen ons gezin, wij zijn Sandra hier ontzettend dankbaar voor.

REVIEW KAARTLEGGINGEN

PAPAGAAI DONALD (winactie)
Wat geweldig dat ik ook één van de uitverkorenen ben. Ik heb erg getwijfeld of ik mijn papegaai of mijn poes zou kiezen, maar mijn gaai heb ik het langste gehad. Het was mooi en erg emotioneel om te lezen en klopt goed.. maar ik ging ook even twijfelen. In mijn verhaaltje/vraag vooraf had ik aangegeven dat ik  het moeilijk had gehad met het inslapen van Donald. Omdat alle kaarten zo’n mooi geheel vormden, dacht ik eerst dat je misschien gewoon de kaarten erbij had gezocht, maar dat lijkt me ook niet bij een reading, maar ik vertrouw je volledig. Het is bijzonder dat zo veel dingen kloppen…eng eigenlijk… ik wil je alsnog bedanken

KATER FLORIS
Lieve Sandra, nogmaals dank voor je legging, ik vond het heel bijzonder die te mogen ontvangen van je. De legging van Floris, onze kater die na een aanrijding geëuthanaseerd moest worden: Het is me duidelijk dat hij het goed heeft en dat hij er vrede mee heeft. Ik heb zelf niet ervaren dat hij bij mij ‘terug’ was en je schrijft dat hij ons leert omgaan met de andere dieren. Ik denk zelf dat hij onze oude kater bijgestaan kan hebben in de omgang met onze jonge honden. Aangezien hij echt vriendjes met ze is geworden. Floris was zeker een vrolijke kat en wij vinden het nog steeds jammer dat hij maar zo kort bij ons was.  De extra kaart die je voor mij hebt beschreven is zeker raak, ik mag gaan scheppen in plaats van alleen de ideeën te hebben. Het is een aanmoediging om ook echt aan de slag te gaan met mijn dromen en wensen.

KATER SPIKE
Hoi Sandra, Dank je wel voor de mooie legging!
Dat Spike maar 1 gedachte bij me vandaan is geeft troost, ik mis hem na 4 jaar nog steeds, hij is 20 jaar bij me geweest. Ik heb wat schuldgevoelens omtrent zijn overlijden en het is fijn om te horen dat ik me niet schuldig hoef te voelen. Geloven in mezelf, ja dat mag ik wel wat meer doen.  De medicijnkaart heeft het over “scheppen” daar ben ik wel mee bezig….. meer leven zoals voor mij goed voelt. Een mooie legging, héél erg bedankt !! En alvast bedankt dat je naar het visioen wilt kijken, super lief ❤

SCHOONMOEDER ANNIE
Zonder dat ik je ook maar iets over haar heb verteld was jouw reading van Annie spot on, ik kreeg er kippenvel van. Annie was linkshandig, ging altijd met haar linkerhand door haar haren als de aandacht op haar werd gevestigd. Haar antwoord ik ben niet z’n prater en de reactie op de vraag met haar stopwoordje hoor er dubbel in ….. heel bijzonder. Tijdens het lezen van de kaarten voelde ik me even weer zo verbonden met haar. Ze heeft voor altijd een bijzondere plek in mijn hart 🙂

HOND ZANOEK
Je gaf aan niet echt contact te krijgen met Zanoek. Ik dacht gelijk typisch hahaha …. ze maakte namelijk ook nooit snel contact met “vreemden”. Bij de kaart over vergeving dacht ik eerst huh? Ik haar vergeven? Maar toen ik de tekst las dacht ik, die is voor mij. Tijdens mijn ziekte is ze bij mijn moeder gaan wonen, ik kon de zorg van haar er niet bij hebben en heb haar totaal buitengesloten. Ze is bij mijn moeder blijven wonen ook toen het beter met me ging.  Ergens heb ik altijd het gevoel gehad dat ik haar tekort heb gedaan, ik kan dat nu loslaten. Dank je wel, voor deze prachtige readings!! En voor je extraatje! Ik ben niet bekend met medicijnkaarten. De uitleg die bij de wezel stond vond ik wel mega herkenbaar.

HOND ELMO
Ik heb Sandra gevraagd voor een kaartlegging voor onze hond Elmo, een Franse bulldog van 10 jaar. We beginnen te merken dat hij ‘op leeftijd’ is en vroegen ons af of het wel goed met hem goed, omdat hij niet snel laat merken als er iets mankeert. Sandra had slechts een foto nodig en de naam van onze hond. Ik ontving het verslag van de kaartlegging per e-mail. Ze vertelde dat Elmo soms moe is na een lange wandeling, maar dat hij tevreden is en nog lang bij ons wil blijven. Ze had het ook over een drukkend gevoel op de borst. Dit kunnen we wel plaatsen als benauwdheid en kortademigheid waar hij, zeker met warm weer, veel last van heeft. Sandra benoemde ook zijn linker heup en achterpoot en jeuk aan zijn linkeroor. We hebben daar niks kunnen ontdekken maar gaan dit wel extra in de gaten houden.