0

Commitment
Natuurlijk had ik wel eens van het woord commitment gehoord. Nadat ik met het schrijven van een boek begonnen was, tekende ik voor mezelf ook een commitment voor mijn boek. Daarna heb ik nog vaak aan dit woord gedacht en meteen afspraken met mezelf gemaakt over allerlei zaken.
Maanden later zakte het echt in wat het woord inhield en leefde ik het woord commitment. Op dat moment heb ik nogmaals naar mijn schrijfcoach het commitment voor mijn boek opgestuurd en ben ik serieus aan mijn boek begonnen.

Schrijfcoach
Freule van kleur tot rijk noem ik haar even. Ze vind zichzelf ADHD in de gewone betekenis. Beter kan ik dit omschrijven als alle dagen heel dienstbaar.
Een andere omschrijving voor haar is ADDE, alle dagen dubbele espresso. Dat is waar ze op draait naast haar passie voor het schrijven.

Landgoed
De Freule woont inmiddels naast het Landgoed waar ze nog altijd graag wandelt. Ze is elke dag in de natuur te vinden, daar vind ze de inspiratie. Dit leert ze aan haar cursisten en klanten. Mijn liefde voor de natuur heeft ze helemaal aangewakkerd.

Stappenplan
Naast inspiratie heb je nog een aantal andere aspecten nodig, zodat je boek er nu echt komt. Dit zijn mindset en boekpromotie. Een duidelijk stappenplan is onderdeel van het hele leerproces.
Ik leer zoveel meer dan alleen schrijven. Wat is het schrijven van een boek een prachtig proces om mezelf te leren kennen.

Met dit commitment aan mezelf, doorzettingsvermogen en een geweldige schrijfcoach komt mijn boek er echt. Ik kan haar van harte aanbevelen. Ben je ook aan het schrijven, kijk dan eens wat zij voor jou kan betekenen. http://jolandapikkaart.nl/

Wil je weten of dit echt waar is?
Volg me dan via de facebookpagina van mijn boek.

 

Deel deze post

slakebrink

Ik ben schrijfster in mijn hart vanaf de leeftijd voordat ik kon lezen. Alle letters, die ik zag als tekeningetjes, fascineerden mij. Ik 'tekende' ze na voordat ik naar de kleuterschool ging. Al snel schreef ik poëziealbums van mijzelf en vriendinnetjes vol. De liefde voor taal was geboren en zal nooit meer over gaan. Inmiddels is mijn grootste droomwens, een eigen boek publiceren, werkelijkheid geworden. Na een aantal levensverhalen voor oudere mensen in kleine oplage, verscheen op 20 maart 2018 het eerst 'echte' boek Briard, maatje voor het leven. Dit boek gaat over het socialiseren en opvoeden van een hond en is geschikt voor het opvoeden van alle honden. Vanuit mijn liefde voor de Briard heb ik voor deze titel gekozen. Inmiddels ben ik begonnen aan mijn volgende boek,. Het is het eerste boek van een reeks voor peuters en kleuters over mijn andere huisdieren. Ik houd het nog eventjes geheim welke dat zijn.

Translate »